lunes, 5 de noviembre de 2012
Carquinyolis d'avellana
Ingredients:
- 100gr d'avellanes crues amb pell
- 100gr de sucre
- 150gr de farina tamissada
- 8gr de llevat amb pols
- 1 ó 2 ous (segons tamany)
- una mica de ratlladura de llimona ó taronja
- un polsim de sal
Preescalfem el forn a 175º
Poseu els ous en un perol i remeneu, desprès el sucre i blanquegeu i aneu afegint la farina i el llevat, avellanes, un polsim de sal, la ratlladura de llimona.
Seguidament barregeu-ho tot a mà i deixeu-ho reposar una hora.
Desprès aquesta massa feu-ne unes barretes com si fos barretes de pà, pinteu-les amb ou, ensucreu-les i poseu-les al forn uns 30min (segons el forn poden trigar menys).
Quan estiguin cuites, retireu-les del forn, quan s'hagin refredat una mica, talleu-les amb un ganivet de serra a llesques no gaire fines.
Finalment, torneu a posar els carquinyolis al forn uns 4 minuts per cada costat. El forn ha d'estar a 150º.
Estan bonisssiimmmmmmsssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario