domingo, 28 de abril de 2013

Galetes

Despres de tot el mati plovent, quina manera mes maca que compartir una estoneta amb el teu fill amb les mans "a la massa"...

Ingredients:

- 390g de farina
- un pesic de sal
- 185g de mantega a temperatura ambient
- 250g de sucre glaç
- 1ou

Batem la mantega a temperatura ambient amb una batedora elèctrica fins que estigui pomada.
Reduim la velocitat i afegim el sucre tamisat i ho batim fins que estigui incorporat.
Afegim l’ou i ho barrejem bé.
Imcorporem la farina tamisada i la sal a poc a poc.
Tindrem, al treballar amb les mans, una masa homogenea.
Partirem la masa amb 2 i farem dues boles i les embolicarem amb film, no ha de quedar res d'aire dins.
Reservem a la nevera durant dues hores.
Pre-escalfem el forn a 170oC
Estirem la massa (sobre una superfície ben neta) amb l’ajuda d’un corró i que quedi
ben llisa i de la mateixa alçada tota ella.
Tallem les galetes amb el motlle i les anem possant a la safata.
Les fornejem uns 10minuts.
Les deixem refredar i ja es pot possar la glasa per decorar!



No hay comentarios:

Publicar un comentario