lunes, 6 de mayo de 2013

Braç de gitano

Aquest braç de gitano queda molt bo! A la meva mare li queda espectacular!

Ingredients:
- 150g clares
- 80g de sucre
- 40g. rovells d' ou
- 25g maizena
- 25g farina.
1 full paper de forn per coure la massa.

Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Batre els rovells amb el sucre fins blanquejar. Afegir la maizena i la farina tamisada
i a continuació les clares a punt de neu, barrejant de baix a dalt perquè no baixin
amb cura poc a poc.
Posar la massa dins la safata amb paper del forn ben pla i coure al forn a 190º-200ºC, durant 20 minuts.
Vigilar el forn.
Un cop cuit treure del forn i posar-la a sobre d'un drap mollat per desenganxar el paper i deixar refredar.

Omplir de nata
Enrotllar i si es vol es pot congelar.
El dia que es te que servir, cobrir el braç de iema clara.

Iema Clara
Ingredients:
3 ous sencera, 6g maizena, unes gotes de llimona o 1,5g cremo tártaro, 150g sucre,40 d'aigua

Batre els ous i posar l'aigua, la maizena cremo tártaro o gotes de llimona.
Posar al foc i remenar sense para fins que estigui espès.
Deixar refredar i tapar el braç de gitano i a la nevera









No hay comentarios:

Publicar un comentario