lunes, 10 de junio de 2013

Lluç farcit al forn

1 lluç sense espina, 1 ou dur, gambetes pelades 1 ceba, patates, oli, sal, pebre, 1 fulla de llorer, vi blanc
 
Pelar les patates tallar-les rodones i fines.
En una safata per el forn posarem oli, les patates , una mica de sal i pebre, la ceba tallada a juliana una mica mes de sal, ho posarem al forn perquè es comenci a coure i un rajolí de vi blanc.
Picarem l'ou a trossets petits i les gambes si son grossetes les farem a trossets.
Quan les patates estiguin una mica cuites, les traurem del forn.
Agafarem el lluç el salarem i posem el preparat de gambes i ou, el taparem amb l'altre
 tros de lluç que haurem salat abans .
El lligarem sense estar gaire fort, lo just perquè aguanti ho posarem a la safata i tirarem una mica de vi blanc i una fulla de llorer
Quan estigui quasi cuit, si es necessari l'hi podem donar la volta amb cura per coure'l be, es va tirant suc per sobre.
Si fos necessari es pot afegir una mica de brou de peix.
 
Forn per les patates a 180ª, al posar el peix 150º i desprès baixar-lo una mica




No hay comentarios:

Publicar un comentario