lunes, 29 de julio de 2013

Rape al ajo arriero

Ingredients:
- 6 Talls de rap 
- 1/4 l. d'oli
- tres ous durs 
- 2 pebrots del piquillo
- patates cuites petites
- 1/2 guindilla
- 1 cullerada de pebre vermell dolç 
- un gotet de vinagre
- 6 dents d'all
- 3 fulles de llorer
-  2 cullerades de julivert picat fresc
- sal

Preparació:
 
En una cassola de fang es posa a coure el rap amb el vinagre ,1/4 l. d'aigua amb el llorer, sal uns 5 minuts donar la volta.
Afegim les patates cuites i els ous durs tallats per la meitat, els pebrots tallats.
En una paella es fa un sofregit amb els alls, la guindilla, el pebre vermell hi ho posem a la cassola.
Deixeu coure tot junt 5 minuts i posem per sobre el julivert picat i servim ben calent.
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario