- 100 g de clares d'ou.
- Un pesic de sal
- 1 cullaradeta de cremor tártaro (opcional)
- 100 g sucre caster o glas
- 100 g de sucre glas super fina (icing sugar) tamizada
- 1 culleradeta de extracte de vainilla o possem el sucre glas avainillat en el lloc del sucre glas.
- Colorant.. Els colors que volgueu... En el mes cas, blau, groc i vermell ( he possat molt poc de vermell per a qué quedes rosa)
- Un pesic de sal
- 1 cullaradeta de cremor tártaro (opcional)
- 100 g sucre caster o glas
- 100 g de sucre glas super fina (icing sugar) tamizada
- 1 culleradeta de extracte de vainilla o possem el sucre glas avainillat en el lloc del sucre glas.
- Colorant.. Els colors que volgueu... En el mes cas, blau, groc i vermell ( he possat molt poc de vermell per a qué quedes rosa)
Preparació:
Pre-escalfem el forn a 80.
En un bol fred i sec posem les clares d'ou i el pessic de sal i el cremor tártaro i batem amb la màxima potència... Quan aquestes estiguin espumosses incorporem el sucre caster i seguim batent i poc a poc anem afegint el sucre glas i l'extracte de vainilla...
Quan la barreja comenci a fer pics es que ja esta, repartim la barreja en diferents bols ( segons els colors que volguem fer)... Afegim el colorant i barregem amb cura...
Posem el merengue en una maniga pastisera i posem la "boquilla" que volguem segons el dibuixos que volgueu per els vostres merenguitos...
I al forn unes 2 hores!!!!!!
Bon profitttt!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario