martes, 5 de noviembre de 2013

Pastis d'ametlla

Ingredients:

- 4 ous
- 1 sobre de llevat
- 1 rajoli de conyac
- 250gr d'ametlla crua
- 50gr de mantega desfeta tebia
- 200gr de sucre
- 50gr de farina

Guarnició:
- ametlla crua
- sucre llustre

Preparació:

Escalfem el forn a 180 graus.
En un bol i posem els ous i el sucre i barregem molt be... Un cop estigui gairebe montat, afegim la mantega, la farina i l'ametlla poc a poc i anem batent... L'ultim que afegirem serà el conyac...

Ha de quedar una massa una mica densa. 
Ho afegim al motlle i al forn uns 20-25minuts...

Abans de treure el pastis de forn i posem l'ametlla crua per a sobre i el sucre llustre i deixem que agafi color i es desfaci el sucre...

Bon profitttt !!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario