- Ceba
- porro
- cigrons
- suc de bullir-los
- una mica de tomàquet fregit
- 1 ou dur
- espinacs
- sal i pebre.
Preparació:
Es fa un sofregit amb la ceba i el porro, es posa una mica de tomàquet fregit i afegim els espinacs nets a trossets
es sal-pebre.
Un cop fets els espinacs es posa els cigrons, que seran cuits i una mica del suc de bullir-los, es fa a trossets l'ou dur i es posa per sobre, es deixa fer
xup xup i ja está a punt de servir
Preparació:
Es fa un sofregit amb la ceba i el porro, es posa una mica de tomàquet fregit i afegim els espinacs nets a trossets
es sal-pebre.
Un cop fets els espinacs es posa els cigrons, que seran cuits i una mica del suc de bullir-los, es fa a trossets l'ou dur i es posa per sobre, es deixa fer
xup xup i ja está a punt de servir
No hay comentarios:
Publicar un comentario